Blodomloppet

Ikväll har några av våra lokala politiker i Folkpartiet + min hund Sessan deltagit i löparfesten blodomloppet och det var verkligen en riktig löparfest. Det är verkligen ett trevligt arrangemang med över tiotusen deltagare och vi hade även tur med vädret.

Blodomloppet som firar 20 – års jubileum arrangeras av blodcentraler och lokala idrottsföreningar runtom i landet har ett bra syfte genom att öka uppmärksamheten kring blodgivning och få fler att ge blod.

Jag lovar att jag och Sessan kommer att ställa upp nästa år!!

En kommentar

  1. Dessi

    Ja, det var jätte trevligt att promenera (rulla) i Blodomloppet, jag & 3 assistenter o hunden Millie som duktigt pinna på. Vi går gärna nästa år också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.