Utbilningsminister på besök

Idag besöker vår partiledare Jan Björklund Umeå och jag kommer att göra han sällskap under dagen. Det är alltid lika roligt när Jan kommer på besök till Umeå, han är en oerhört engagerad partiledare som är mycket kommunikativ för vår politik.

Under mina år som politiker i Folkpartiet har vi, ofta haft besök från ledande politiker inom Folkpartiet och för oss lokala företrädare är det viktigt med partiledarbesök eller ministerbesök, då uppmärksamheten ökar markant på Folkpartiet.
Under dagen är det inbokade besök på några skolor i Umeå och vi ska även träffa några företagare på en lunch
På förmiddagen kommer vi att besöka Ersdungens skola på Västra Ersboda och möte kommer att handla om skolans arbete med läsutveckling. Sen på vår lunch kommer vi att träffa en massa olika företagare och samtala om företagande. På eftermiddagen kommer vi att besöka Vård- och omsorgscollege på Fridhemsgymnasiet och där kommer vi att träffa lärare och elever.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.