Stabilt Björklund

Jan Björklunds sommartal var ett stabilt tal och innehöll inte några större överraskningar. Att vår partiledare i Folkpartiet är en bra talare är inget nytt. Det som jag tyckte var bra, var att han håller fast vid partiets politik och inte vänder kappan efter vinden som andra partier gör.

Jan Björklund nämnde även att opinionssiffror för alliansen kommer att vända uppåt ju närmare valet man kommer.  Där har han helt rätt, för att när de rödgrönas politik kommer att granskas av väljarna i valrörelsen, så kommer deras siffror att sjunka. Förra valet 2010 var det samma läge och när de rödgröna då presenterade sitt gemensamma program, så svängde siffrorna till alliansens fördel.

En kommentar

  1. Stefan

    Vi är egentligen bara överens om EN sak. Att talet inte innehöll några överraskningar! Björklunds olika kvalitéer är vi däremot aningen oense om. Detsamma gäller opinionssiffrorna. Att alliansens siffror sjunker beror just på att deras politik, eller snarare BRIST på politik, visat sig alltmer. Jag är heller inte det minsta orolig för vad som kommer att hända när alliansens ickepolitik ställs mot alternativet, framförallt det socialdemokratiska. Jämförelser med föregående val är enbart en förlorares desperata försök att lura ev lättlurade väljare. Det enda ni kommer att ha som vapen inför valet är det femte jobbskatteavdraget som – antagligen av en händelse och helt slumpartat – kommer att sjösättas nästa sommar, eller tidigt på hösten. Odds på det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.