Jag blir bara så less på alla män som kommenterar kvinnliga idrottare med en massa fula uttryck.

Det blir mycket sport på agendan under semestern och det finns mycket att titta på. Igår var jag på Allstars och såg Sverige besegra Finland med 5-0 i EM, Jag var inte överraskad över resultatet och har hävdat sen starten av EM att Sverige tar guld. Den stora segern var svar på tal mot alla som sa att det var ett fiasko, att spela 1-1 mot Danmark.

Jag tänkte först inte kommentera alla idiotiska näthatare som kommenterat det Svenska damlaget under EM, men jag kan inte undgå. Jag blir bara så less på alla män som kommenterar kvinnliga idrottare med en massa fula uttryck.

Det stora samtalsämnet inom sporten idag är att Tyson Gay är dopad och det var inte bra för kommande friidrotts VM i Moskva. VM:s höjdpunkter skulle vara duellen mellan Tyson Gay och Usain Bolt på 100 och 200 meter.

Idag var det cykeltävlingen Tour De France på Tv och Britten Chris Froome imponerade stort på stigningen mot Mont Ventoux. Han vann etappen överlägset och utökade sin ledning mot huvudkonkurrenterna. Jag har lovat mig själv att jag ska ge cykling en chans till, trots alla dopingsfall. Känns ändå oroande att det finns dopingsmisstankar mot Chris Froome. Om man åker dit för doping tycker jag att det borde var avstängning på livstid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.