Holmlunds skrämselpropaganda

Jag blir lite konfunderad när jag läser Lennart Holmlunds blogg, idag där han angriper Alliansen med Anders Ågren i spetsen. Lennart gör som vanligt, han kör med en massa skrämselpropaganda om Alliansen. Men det han inte nämner så mycket är deras samarbete med Vänstern och varför budgetbeslutet tas i höst istället för juni. Samarbetet mellan S och V har inte varit bra för Umeå och inte heller för Umeås näringsliv.

Lennart nämner även att vi i Alliansen inte kan styra Umeå tillsammans, jag ser inga problem i det, vårt samarbete fungerar bra och vi är redo för ett maktskifte efter nästa val. Jag ser verkligen fram emot valrörelsen.

3 kommentarer

  1. Fanny Eriksson

    Haha men på riktigt. Sluta kalla saker för skrämselpropaganda som inte är det. Det här är andra gången på två dagar som ni skriker om skrämselpropaganda hit och dit. Vet ni vad skrämselpropaganda är? Det är snarare ni som försöker skrämmas när ni använder sådana ord. Lite bättre och sakligare oppositionsarbete kan ni väl göra.

      • Freja Monique Stolt (@mizzmonique81)

        Ja.. Sossar har väl aldrig brytt sig om at LÄSA före de uttalar sig?
        Verkar som vem som helst kan få höga poster inom politiken genom att vara falska och låtsas kunna något… gäller framför allt Sossar som Ljugholt och Sahlin. Tack för mig! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.