Ny vecka och nya möjligheter

Den nya veckan började med en Alliansträff på morgonen och diskussioner kring det allmänna politiska läget. Vårt samarbete fungerar bra och vi är verkligen redo för ett maktskifte efter nästa val.

Jag såg att det kom en ny opinionsundersökning som Metro/Yougov har gjort och jag lägger ingen större vikt vid den. Självklart är opinionsundersökningar viktiga, men det är en lång tid fram till valet och siffrorna brukar svänga rejält under valåret.

Som vanligt har man följt det som har hänt med idrott inom Umeå i helgen. Björklövens segrar över Modo och Luleå var verkligen imponerande och det känns bra inför seriestarten i hockeyallsvenskan.Det är bara att önska Löven lycka till och hoppas att man inom några år åter är i hockeyns finrum. UIKs seger över Linköping var imponerande och det känns som om man har gått rätt väg med att satsa på unga talanger. Helgens plump var förlusten för Teg mot IFK Umeå i norrtrean i fotboll, det är bara att lyfta på hatten och gratulera IFK för segern. Jag tror hur som helst att när serien är klar så står Tegs SK som seriesegrare!

Jag måste även passa på och tacka alla som jobbat i Folkpartiets monter under Noliamässan och även de som har besökt oss för att samtala om politik. Det har varit en lyckad vecka med många intressanta samtal i vår monter.

Här kommer några bilder från veckan på Noliamässan!

IMG_0992

Alliansens gruppledare på Nolia!

 

torsdagsnolia_RU_1

Rullstolsbasket bakom Folkpartiets monter!

 

IMG_1003

Testar speedshooting i Tegs monter!

 

Pingis på Nolia

Tyvärr en solklar förlust mot Linn i bordtennis!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.