Man blir mörkrädd

Sverigedemokraten Jimmie Åkesson åsikter om aborter är skrämmande, han hävdar bland annat att tekniska framsteg gör att vi måste sänka gränsen på abort från 18 till 12 veckor trots att inga foster räddas vid 18 veckor. Men nu har han mött sin överman i form av sin egen partikamrat Anders Östlund Oppositionsråd i Örebro läns landsting. I en debattartikel i NA skriver han om aborter och p-piller. Hans syn på kvinnor är skrämmande och man blir orolig när ledande politiker kan ha sådana åsikter.

Ta er tid och läs debattartikeln http://na.se/asikt/debatt/1.2173857-politiker-skippa-aborterna-tjejer-

Här kommer ett smakprov på debattartikeln som Anders Östlund (SD) skrivit i NA:

Men – hej å hå! Knulla på! Landstinget finns nära medborgarna genom hela livet. Så en fråga till alla kvinnor under 25 år, som är för blyga för att våga fråga efter kondom, men för kåta för att låta bli – har ni inte tänkt på, att ni skulle kunna göra som den andra hälften av länets tjejer? Skippa p-pillrens ”alltid redo”, betvinga kättjan, granska grabben och låta honom tråna ett tag tills ni vet vad han går för. (Den man, som inte klarar av att skjuta upp behovstillfredsställelsen är ofta illa ute i många olika sammanhang, så den mannen bör ni i alla fall ändå undvika.)

Ni kunde ju även skippa aborterna och skaffa er de barn ni förmodas vilja ha, nu när ni är unga och har all tid i världen till att ta hand om dem. (Jag utgår ifrån, att gratis förmåner riktar sig i första hand till verkligt behövande, i detta fall arbetslösa ungdomar.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.