Myten om invandring

Rasism och all form av diskriminering är ett stort hot mot demokratin och det måste bekämpas. Det finns tyvärr mycket att göra och det är viktigt att vi politiker tar ett stort ansvar. Det finns även många myter och påståenden om invandringen som tex att invandrarna tar jobben från Svenskarna.

Jag rekommenderar att gå in på  Regeringens hemsida, där bemöts ett antal av de vanliga påståendena om just invandringen och dess effekter.

http://www.regeringen.se/sb/d/17468

 

9 kommentarer

  1. Marcus Eriksson

    Rasism är fel men att försöka motverka det genom att posta en totalt vinklad och konstruerad lista som i många fall inte stämmer hjälper inte någon.

  2. Leif

    Det jag alltid funderar över. Rasister och dylikt påstår alltid olika saker. Står för si och så många brott osv. Om man verkligen ville ta död på dessa påståenden, varför tar man inte fram denna statistik? Få slut på diskutionen en gång för alla

  3. John

    Å på vilken planet bor du . Kolla kulturhuset i Umeå Svenska arbetare är uppsagda och Polacker tar över, låglönepolitik på högsta nivå. Inga lärlingar tas in på byggen längre .

  4. Nisse

    Invandringsfrågan har blivit en het potatis som politikerna tystar ned! Vi är medlemmar i EU och varför ska bara Sverige ta emot flyktingar från alla världens hörn? Integrationen och etableringsuppdraget som Arbetsförmedlingen tagit, fungerar ju inte!

  5. Peder Westerberg (inläggsförfattare)

    Jag håller inte med att politikerna tystnar ned debatten om integrationen och Folkpartiet är ett bra exempel på ett parti som håller debatten levande. Jag kan hålla med att Arbetsförmedlingen inte har lyckats med sitt uppdrag full ut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.