Fortfarande förbannad!

Vaknade nyss upp till efterdyningarna av gårdagens nazistspektakel och jag känner mig fortfarande förbannad. I Umeå, ja jag tror i hela norra Norrland, har vi varit relativt förskonade från operativa nynazistiska grupper och jag tror och hoppas att det ska fortsätta på det viset. Jag har alltid kännt mig stolt över att bo i en stad med människor, som i det stora hela, är toleranta och välkomnande till människor från andra delar av världen och till människor med andra traditioner och religion. Jag vill inte ha turnerande nazister i den stad som jag lever i och älskar och jag tror mig veta att vi är många med liknande känslor.

Vi ska alla vara glada över att vi bor i ett demokratiskt land, framförallt när man tänker på alla människor ute i världen som kämpar för det vi ser som självklart. Så utnyttja dina demokratiska rättigheter och rösta idag för sjukvården och helst JA förstås, men huvudsaken är att du röstar.

 

En kommentar

  1. Luca Romano

    Jag är också FÖRBANNAD! Det är synd att jag inte var där för att säga direkt i deras ansikten vad jag tycker om deras ideer. Det är synd att jag inte var där föt att påminna dem att deras ideer redan har orsakat hemskt förstörelse för mänskligheten. Det är synd att jag inte var där för att säga till dem att VI ÄR ALLA LIKA. Jag har en kompis som bor i Åsele som har börjat fundera att flytta med hela familjen på grund att hon känner sig EJ LIKA behandlad när ambulansen försvann. Därför kommer jag att rösta idag och jag kommer att rösta JA……. Vi ÄR ALLA LIKA !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.