Ingen överraskning

Nu är budgetprocessen i kommunen igång och det var ingen överraskning att vänstern skulle kom med ett utspel när det gäller det nya badhuset. Man ställer ett indirekt ultimatum till socialdemokraterna att badhuset ska skjutas upp, annars bryter man samarbetet.

Nu tror jag inte att samarbetet kommer att brytas mellan S och V, men att man inte är överens när det gäller besparingarna i deras gemensamma budget är ingen nyhet. Det är helt enkelt anledning varför man valde att skjuta upp budgeten till oktober. Ibland tror jag att vänstern glömmer att man sitter i den ledande majoriteten i kommunen och det innebär att man tar ansvar och inte styr problemen framför sig.

Det blir en intressant tid fram tills budgeten ska tas i oktober och det kommer att bli stora besparingar. Men är det något som måste prioriteras och satsas på , så är det skolan, förskolan och äldreomsorgen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.