Lång tid till valdagen!

Jag tycker Anders Ågren har en bra blogg idag, som handlar om att valet avgörs på valdagen och i valrörelsen. Det kommer opinionsundersökningar hela tiden och självklart är de viktiga, men det är en lång tid fram till valet och siffrorna brukar svänga rejält under valåret.

När det gäller PISA – mätningen om skolan så är den allvarlig och den nedåtgående trenden har varit lång. Men det man ska veta är att Pisa-proven genomfördes i årskurs nio för snart två år sedan, Det var den sista årskullen i Sverige som gick igenom hela grundskolan, med de gamla läroplanerna.

Igår var jag på hockey i Vännäs och fick se Teg besegra Vännäs med 5-3, trots att Vännäs ledde med 2-0.  Segern var solklar, men det är inte enkelt att besegra Vännäs. Nu börjar Teg få tillbaka skadade spelare, men då tappar vi vår tur spelare till Löven som har skadeproblem. Jag tycker det är jättebra att vi har det samarbetet mellan klubbarna och det är roligt för killarna i Teg som får prova på att spela i Allsvenskan.

 

En kommentar

  1. lf

    Men du Peder Westerberg,jag ställde en fråga till dig om hur du såg på anställningsförfarandet då en omvärldsstrateg anställdes utan att man tillämpade den konkurrens som är vanlig på arbetsmarknaden.
    Minns du vad du svarade:” vi i folkpartiet skall ta upp det i fullmäktige”.Vad jag förstår så har fullmäktige varit.Kan du redogöra för hur fullmäktige hanterande folkpartiets fråga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.