Seger för Löven!

Ikväll blir det att ta en tur till T3 center och titta på hockeymatchen mellan Löven och Malmö. En seger är ett måste och det är dags att vända trenden och jag tror att det blir seger för Löven med 4-1.

Om man ser till helgen, så har det varit en bra sporthelg. Seger i hockeyettan för Teg mot Lejon och Tegs A-lag i fotboll tog hem segern i Ersbodacupen. Tyvärr kunde jag inte se matchen i basketens damliga mellan Udominate och Norrköping. Nu blev det seger för Udominate med 62-56 och jag fortsätter att vidhålla att det blir guld för Udominate. Något jag kommer att se fram emot är matchen mellan Northland och Udominate den 19 februari i Luleå.

En match som jag var och tittade på i helgen var KFUM Umeå mot Polisen i superettan i basket. Det blev en storförlust för KFUM med 93-111 och det var redan kört i halvtid, då ställning var 30-60. Det var årets bottennapp och det var inte roligt att sitta på läktaren. Nu tror jag ändå att man fixar att komma bland de två första och därmed en plats i ligan nästa år.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.