Man tror inte att det är sant

Man tror inte att det är sant, att det år 2014 finns 37 länder i Afrika som har lagstiftning mot homosexualitet. Senaste land i Afrika med en antihomolag är Uganda, där man nu kan få 14 års fängelse för homosexualitet och livstid i vissa fall.

Länder som kränker de mänskliga rättigheterna ska inte ha bistånd från Sverige och det är viktigt att Sverige nu markerar kraftigt mot Uganda och drar in biståndet till landet omgående. Norge och Danmark var två länder som markerade omgående efter lagen infördes och drog in biståndet.

En kommentar

  1. Leif

    Tänk så lustigt, ni sitter i en regering med ett parti som kanske inte vill förbjuda homosexuella men göra andra inskränkningar på deras rättigheter. Läge att titta i er egen garderob?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.