Avstängda mobiltelefoner i skolan borde vara en självklarhet!

Jag tycker att det är ett bra initiativ av Tegs centralskola, att införa en policy att alla elevers mobiltelefoner ska vara helt avstängda under lektionstid. Skolan ska vara en miljö som eleverna har arbetsro i och därför borde det vara en självklarhet att mobiltelefonerna är avstängda under lektionstid.

http://www.vk.se/1168061/umeaskola-forbjuder-mobiltelefoner

 

En kommentar

  1. lf

    Att avstängda mobiltelefoner i skolan borde vara en självklarhet säger du.Jag håller med dig till 100%.
    Men nu då frågan om en omvärldsstrateg kommit upp igen,vad har du för kommentar? Om du kommenterar denna fråga så är du den förste att ta bladet från munnen. Nu har du chansen.Visa att du har den stake som inte Lennart Holmlund har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.