Det behövs mera samarbete, inte mindre!

EU valet 2014 närmar sig och den 25 maj ska vi i Sverige välja 20 ledamöter som ska representera oss i Europaparlamentet i fem år. Som alla andra politiker följer jag alla väljarbarometrar med spänning. Givetvis ska man ta hänsyn till opinionssiffror, men det kan hända mycket till valet.  Det är först på valdagen man vet hur det har gått.

När det gäller EU-valet ska du rösta på Folkpartiet för vi är Sveriges mest Europavänliga parti. Det behövs mera samarbete, inte mindre! EU är viktigt för Sverige och det är oerhört viktigt med gränsöverskridande samarbeten. Med tanke på den främlingsfientlighet som växer i Europa så är den än mer viktigt med ett samarbete

Här kommer en länk till Folkpartiet och vårt valmanifest!

http://www.folkpartiet.se/eu-val/

En kommentar

  1. Pingback: Intressant att följa Oksanens granskning, idag är det Folkpartiets tur | Mattias Larsson (c)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.