3 dagar kvar!

Nu är det 3 dagar kvar till Europaparlamentsvalet och över 700 000 har redan förtidsröstat i valet. En stor ökning jämfört med förra valet! Jag har tidigare kritiserat medias bevakning av valet, men det känns inte befogat just nu. Det börjar även hetta till i debatterna och påhoppen ökar.

Ett parti som har gått framåt i opinionsmätningarna, de senaste veckorna är Feministiskt initiativ. Som det ser ut nu, så kommer man också ha en chans, att ta en plats i Europaparlamentet. Piratpartiet kommer nog att få stora svårigheter att ta någon plats. Tyvärr kommer nog SD att komma in i parlamentet.

Sverigedemokraternas EU-valskampanj är skrämmande och man sprider även myter och lögner. Då tänker jag först och främst på kampanjen ”stoppa det organiserade tiggeriet”

Det är heller ingen nyhet att deras mål är att stoppa invandringen och därför överdriver de integrationens misslyckande. Det är ganska enkelt att konstatera, att SDs största fiende är en lyckad integration.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.