Medial uppmärksamhet!

Jag tror att SD:s och FI:s framgångar i valet till Europaparlamentet beror på att de fick så mycket medial uppmärksamhet veckorna före valet. När det gäller SD så fick man också otroligt med mediautrymme, när det var manifestationer mot partiet.

SD gick starkt framåt i EU-valet, men det var glädjande att de fick minst antal röster i Umeå och det var även den kommun, som man har minst stöd i Sverige

Att SD är ett parti som baserar sin politik enbart på invandrar- och flyktingfrågan är heller ingen nyhet. Häromdagen kunde man också läsa att en SD politiker i Haninge, tyckte att man borde dela upp skolklasser efter etnicitet.

Det känns otroligt skrämmande att det finns politiker, som tycker att man borde dela in elever efter ras.

Sen tror jag även att det är viktigt att vi tar debatten om integration med SD. Deras mål är att stoppa invandringen och därför överdriver de integrationens misslyckande, för att SDs största fiende är en lyckad integration.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.