Ingen tv-avgift för dator!

För mig har det varit obegripligt, att man ska betala tv -licens om man har en dator, mobil eller surfplatta. Men idag kom ett glädjande besked, när Högsta förvaltningsdomstolen fastslog att man inte automatiskt är skyldig att betala licens, för en dator med uppkoppling. Det betyder att en dator inte är en tv och ska därmed inte beläggas med tv – avgift.

Hur som helst, tycker jag att det är dags att hitta ett modernare sätt att finansera public service, som tex med en skattefinansering. Dagens tv avgift känns föråldrat och det är verkligen dags att skrota den nuvarande tv – licensen.

http://www.vk.se/1214484/domstol-dator-inte-samma-som-tv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.