Lyckat VM!

Fotbolls-VM har varit lyckat och det var viktigt att Brasilien vann sin första match mot Kroatien. Att arrangören av VM lyckas höjer stämning på hela turneringen. Spaniens stora förlust mot Holland är turneringens stora överraskning, men jag skulle inte bli överraskade om Spanien går till semifinal trots förlusten. Att Italiens skulle vinna mot England trodde jag inte heller.

Frankrike kommer också att bli farliga i turneringen och det var en solklar seger mot Honduras. Jag såg matchen och trodde att Benzemas skott inte var över mållinjen, men den nya måltekniken visade att det var mål. Den nya tekniken är bra och det känns skönt att vi aldrig kommer att få några framtida diskussioner, om det var mål eller inte.

Det enda som känns jobbigt är att VM kommer att ta slut så småningom, men det är bara att fortsätta att njuta över ett lyckat VM och kvällens match Tyskland mot Portugal. Mitt tips är att Tyskland vinner med 3-0!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.