Almedalsveckan!

Det är första gången jag besöker Almedalsveckan och det är en ny trevlig upplevelse!

Almedalsveckan startade redan 1968 och har växt till Sveriges största politiska mötesplats. Alla politiska partier är närvarande på veckan och det är en massa intressanta tal, seminarium, evenemang, och debatter. Min vecka är inbokad med en massa intressanta seminarier och det enda som är synd att man inte kan vara på fler ställen samtidigt.

Igår startade veckan med Socialdemokraternas dag och där Stefan Löfven höll ett tal. Jag stod själv långt fram och lyssnade, men det var inget nytt som kom fram i talet. Något som var bra i talet, var om taket i barnomsorgen, med max 15 barn per grupp i förskolan.

Måste avsluta med att nämna mitt lilla flygdrama, som man kunde läsa om i dagens VK och för mig var det ingen större händelse. Men jag förstår om många blev rädda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.