Valfläsk?

Nu är det bara 17 dagar kvar till valet! Det är en kul och intensiv period just nu och det märks att valdagen närmar sig med stormsteg.( Men man kan även förtidsrösta, från den 27 augusti fram till valdagen den 14 september.)

Varje dag kan man läsa om i media om utspel från politiska partier och det kommer många vallöften och utspel från de politiska partierna. I dagens VK kan man läsa att ordförande i fritidsnämnden Lennart Arvidsson, ställer sig bakom Folkpartiets förslag att höja aktivitetsstödet. Nu är det upp till bevis att man gör det och att det inte bara är valfläsk. Gymnastikens hus är ett exempel på ett vallöfte av vänstern som inte har uppfyllts, men nu har man lovat det än en gång. Gymnastik föreningarna i Umeå har fått vänta i över 20 år på att få ett gymnastikens hus och man behöver verkligen nya ändamålsenliga lokaler.  Hade alliansen varit i makten hade det redan funnits ett gymnastikens hus i Umeå.

Först tänkte jag inte kommentera Tamaras utspel i dagens VK, om att jag borde skämmas, för att jag hittat på att hon har jagat mig. Som vanligt verkar hon förtränga allt hon gör och även den här gången så var det många som såg vad hon gjorde.

En kommentar

  1. olle

    Det är ju tur att ”aldrig” högern lovat nåt de inte hållit, röstar själv på högern.
    Men detta val verkar bli det mest lögnaktiga hittills så jag tycker nog att detta var ett onödigt inlägg:)
    Tror du på allvar att högern och vänstern håller allt de lovat under valrörelsen, jag silar bort hälften för mer kommer ni inte ha råd till.
    Och det tråkigaste är att ni enbart focuserar på tätorten Umeå !!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.