Som vanligt!

Igår var det partiledardebatt på TV4 och jag tyckte det var en klar seger för Alliansen. Det märks att det är i slutet på valrörelsen och det var stundtals hårda ordväxlingar mellan partiledarna. Jan Björklund gjorde som vanligt en bra insats och går från klarhet till klarhet. Att de rödgröna har svårt att komma överens var heller ingen nyhet och jag har fortfarande svårt att se hur de ska lyckas.

I Umeå har man också svårt att komma överens mellan Vänstern och Socialdemokraterna och det börjar bli en ren parodi. Nu bråkas det i lokal media, om vem som har gjort vad i deras budget. Jag tycker att socialdemokraterna, har sig själva att skylla att man har hamnat i den här situationen, eftersom man drog in vänstern i ett samarbete.  Hoppas bara att man har lärt sig något, av det som har hänt.

Det man kan konstatera är att Socialdemokraternas samarbete med vänstern inte har varit bra för Umeå. Vänsterpartiets har tillåtits påverka den praktiska politiken och deras motstånd mot privat företagsamhet och valfrihet i skola och omsorg har tyvärr fått stort genomslag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.