Basketen på frammarsch i Umeå!

Det är otroligt kul att basketen är på frammarsch i Umeå! För mig är det extra kul, eftersom jag själv har varit engagerad inom basketen och att jag även är ett stort basketfan. När det gäller Udominates frammarsch i damligan så är den otroligt imponerande, med sex raka segrar och målskillnaden 506-309. Tar man inte SM – guld i år så blir jag mycket överraskad. Jag ser verkligen fram emot mötet, hemma mot Northland den 25 november!

När det gäller Umeå BSKT i herrligan, så har de överraskat mig och med lite tur så hade man haft några segrar till i ligan. Tyvärr bommade jag matchen mot Solna och Omars grymma 3-poängare i slutet på matchen. Men jag har fått se skottet på video och det var riktigt grymt!

Båda basketlagen ska ha ett stort beröm för sina arrangemang, men något som saknas är möjligheten att äta en bit mat. Nu är det inte lagens fel att möjligheten finns. Umeå skulle verkligen behöva en arena som Luleå energi arena, där man kan äta och dricka före matchen. En möjlighet skulle vara att läktaren togs bort mellan Udominate arena och Excel arena och därmed skapa möjligheterna för en restaurang. Den skulle kunna nyttjas av båda arenorna och vara ett stort lyft för arrangemangen kring matcherna. Jag tror även att publiksiffrorna skulle stiga för lagen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.