Stor satsning på skolan!

I dag presenterar alliansen sitt gemensamma budgetalternativ och man kommer inte att bryta ut delar ur budgeten. I budgetalternativet är det en stor satsning på skolan, jobben och ekonomin. Jag tycker också att det är bra, att man inte anpassar sin politik efter SD. Det kommer att bli oerhört intressant och spännande att följa omröstningen den 3 december.

Att vägen till ökad sysselsättning går genom skolan är för mig en självklarhet och det är bra att det satsas på skolan i budgetalternativet. När det gäller skolan vill Alliansen satsa 4 miljarder för kunskap i skolan under tio år och man vill även gå vidare med en tioårig grundskola.

När det gäller jobben så vill Alliansen ha ett jobbmål, där mer än fem miljoner människor ska ha ett jobb år 2020, genom att sysselsättningen ökar med 350 000 personer. Genom att mera människor kommer i arbete, så kommer vi också att få mera pengar till vår välfärd.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.