Viktigt att alla sluter upp!

Jag känner en stor oro över att Brommas flygplats ska läggas ned. Det kommer att bli ett hårt slag för näringslivet i Umeå och hela Norrland. När det gäller Umeå, så kommer man att tappa en tredjedel av sina avgångar till Stockholm. För mig också helt obegripligt att Jabar Amin (MP) riksdagsledamot från länet, tycker det är bra, med en nedläggning. Det går inte ens att kommentera.

Det som är positivt är att landshövdingarna, regionråd och landstingsråd i de fyra nordligaste länen, gemensamt har skrivit till regeringen och påpekat vikten av bra flygförbindelser till Stockholm. I en sådan här viktig fråga, är det viktigt att alla i Norrland sluter upp och markerar mot en nedläggning av Brommas flygplats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.