Valen klara!

Idag är det kommunfullmäktige och nu på morgonen valdes ledamöter och ersättare till nämnder och styrelser. Valen gick igenom utan problem och det var väntat. Imorgon kommer de sista valen att genomföras i kommunstyrelsen och det gäller utskotten. Det har varit en lång och intensiv process efter valet och det känns skönt, att det nästan är klart. Man kan inte heller slappna av, förrän man är formellt vald.

Jag är glad att vi politiska partier i Umeå kommun, har respekt för andra partiers nomineringar, stadgar och regler. För mig själv, är det också en hederskodex att inte lägga sig i, andra partiers interna bråk och nomineringar. Tyvärr har det hänt, i andra kommuner i länet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.