Träff med Finlands försvarminister!

Idag besöker jag Vasa och Svenska Folkpartiet i Finland. Under dagen har jag fått följa med Svenska Folkpartiets ordförande Carl Haglund, som också är försvarminister i Finland. Vi har bland annat besökt yrkesakademin och träffat en massa företagare. Det har varit en oerhört trevlig och lärorik dag. I eftermiddag ordnar Svenska Bildningsförbundet en After Work-diskussion med temat Vasa i regionernas Europa. Där kommer vi att diskutera förutsättningarna för en fortsatt välmående Vasaregion.  Regionen ur ett europeiskt perspektiv och och samarbetet över Kvarken, kommer också att diskuteras

Medverkande
Nils Torvalds, Europaparlamentariker
Joakim Strand, ordförande för stadsfullmäktige i Vasa
Peder Westerberg, stadsstyrelseledamot för Folkpartiet i Umeå

Vasa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.