Stort intresse för Umeå!

Idag har jag deltagit på konferensen Business Arena, som är norra Europas ledande mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Det är jättekul att Umeå får arrangera en sådan här konferens. Målgruppen för konferensen är investerare och finansiärer, fastighetsägare och fastighetsutvecklare, kommun- och regionföreträdare, samhällsbyggare och samhällsutvecklare, politiker och tjänstemän och konsulter, samt rådgivare och arkitekter.

För mig var det en otroligt givande dag, med många intressanta föreläsare, Jag har även träffat många från fastighetsbranschen, som har visat ett stort intresse för Umeå. Kul att det finns ett stort intresse för Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.