Att Sverige ska vara en fristad för terrorister, måste stoppas omgående!

Igår såg jag uppdrag granskning och en intervju med en Svensk som krigar för IS. I intervjun säger han, att det vore dumt om Sverige började sätta hårdare regler mot jihadister eller islamister. Att det skulle, i sin tur innebära terrordåd i Sverige. Enligt SÄPO utgör de återvändande krigare ett stort hot mot Sverige, men idag finns det ingen lagstiftning, som kan stoppa Svenska medborgare att ansluta till IS

Att Sverige ska vara en fristad för terrorister måste stoppas omgående. Nu måste det bli en omedelbar skärpning av lagstiftningen, där vi i kriminaliserar deltagandet, i strider med terrorister. Sen är det också helt fel att Svenska skattepengar, ska gå till att vårda IS-krigare med krigsskador, för att de sedan ska resa tillbaka och strida.

 

3 kommentarer

 1. cecilia

  Jag tycker det ät fullkomligt chockerande hur Sverige agerar dvs. inte agerar vad gäller återvändande Jihadister. Ett tecken på konflikträdsla, dumhet och feghet! Det är snart pinsamt att vara svensk! Plåstra om terrorister så att dom kan åka tillbaka och tortera kvinnor och barn och hugga huvudet av folk!!!

 2. Rädda Sverige

  Du glömd säga att han och alla som honom drömmer om att Islam skall ta över världen….. även sverige!
  Hur han drömmer om att han och hans barn skall få leva i ett Kalifat och driva Jihad.

  Få se nu, var det inte det som bla Sverigedemokraterna hela tiden sagt?

  Det är synd att SVT inte visade halshuggningarna för då fattar svensken att Muslimerna måste ut ur sverige, VARENDA DJÄVEL! så om de måste sparkas ut ur ett plan över deras hemland!.

  Och den regering som onekligen skyddar dessa terrorister MÅSTE också avsättas med alla medel möjliga innan det är för sent!

  • lf

   Vad jag har funderat på är, var har den som har ställt till det i Syrien och grannområdet,Diktator Assad tagit vägen.
   Det var ju han som brutalt slog ned oppositionen.Om jag inte minns fel så var Väst beredd att ingripa för några år sedan mot denna diktator.
   Var finns kritiken mot honom idag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.