När kommer Gymnastikens hus att byggas?

Idag är det kommunfullmäktige och många intressanta ärenden på dagordningen. Från min sida, har jag bland annat en enkel fråga till kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg.

Gymnastik är en av de allra största flickidrotterna och som tyvärr inte hörs och syns så mycket i medierna. När det gäller gymnastik föreningarna i Umeå så har man fått vänta i över 20 år på att få ett gymnastikens hus och man behöver verkligen nya ändamålsenliga lokaler. Man har även under många år, fått löften att gymnastikens hus ska byggas. Men gång på gång har projektet skjutits fram

Min fråga till Hans Lindberg är därför:

När kommer Gymnastikens hus att byggas?

När det gäller Gymnastik föreningarna i Umeå så har man fått vänta i över 20 år på att få ett gymnastikens hus. Man hat blivit lovade och trott att man skulle få ändamålsenliga lokaler. Men gång på gång har det strukits ur budgeten av majoriteten. Det är dags att förverkliga löftet och bygga ett Gymnastikens hus i Umeå snarast och jag hoppas verkligen att majoriteten, inte sviker gymnasterna en gång till.

 

 

2 kommentarer

  1. Mats Burström

    Visst är det dags att bygga ett gymnastikens hus. Om någon tvivlar på behovet är hen välkommen till några av våra träningar, för att se vilket arbete gymnasterna lägger för att dra fram och montera redskapen varje pass, och montera ner efteråt igen. Någon händig politiker kanske är väldigt vass på att montera en barr eller ett voltgolv?

  2. Peder Westerberg (inläggsförfattare)

    Det är bara hoppas att majoriteten förverkligar löftet! Man kan också ställa sig frågan, om det var så prioriterat som man påstår. Varför är det, då inte byggt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.