Lång tid fram till valet!

Jag måste medge att det inte känns bra, att Folkpartiet går så dåligt i alla opinionsundersökningar. I TV4 Novus senaste väljarbarometer får Folkpartiet bara 4 % och är därmed Alliansens minsta parti. Det är en lång tid fram till valet och uppförsbacken känns lång. Nu vet jag att det jobbas hårt i partiet med förändringsarbetet och vi får hoppas det ger utslag. Sen kommer vi också ha vårt landsmöte i höst och då ska vår politik fastställas för de närmsta åren. Sen är det heller ingen nyhet att jag vill ha en förnyelse i vår ledning.

När det gäller vår politik, så hoppas jag på en mera socialliberal inriktning. Eftersom jag i grunden är socialliberal, hoppas jag också att den socialliberala politiken får större utrymme i Folkpartiet i framtiden

När det gäller Folkpartiet så har vi en har en stark historia i socialliberal politik och vem minns inte Bengt Westerberg som under 1985 års val gjorde en stor framgång för Folkpartiet med socialliberal politik på agendan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.