Ingen överraskning!

Man blir mörkrädd när man läser i Expressen, om att nämndemän i migrations-frågor sprider rasism. På hatsajter och sociala forum skriver man anonymt. Där uttrycker man sig både rasistiskt och fördomsfullt om olika folkgrupper.

En nämndeman vill ha ett Sverige med vit befolkning och uppmanar även militären att mota bort alla muslimer från landet. Hon skriver också om ensamkommande flyktingbarn och ser de som parasiter som ska skämmas.

Det är heller ingen överraskning, att är det förtroendevalda från Sverigedemokraterna, som skriver på, rasistiska sociala forum. Nu kommer troligtvis några att bli uteslutna ur SD. Men det spelar ingen roll hur många man utesluter, Sverigedemokraterna är ändå ett parti som har sina rötter i främlingsfientlighet och rasism.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.