Publikfest!

I helgen är det en fantastisk idrottshelg i Umeå. Först blir det hockeylandskamp, mellan Sverige och Tjeckien ikväll. Vi är inte bortskämda i Umeå med hockeylandskamper och det kommer nog att bli fullsatt på matchen ikväll. Det är en viktig match inför stundande VM och det är viktigt att spela ihop laget inför VM. Jag ser verkligen fram emot att se matchen ikväll!

Imorgon är det final i dambasketligan mellan Udominate och Northland, och självklart kommer jag att vara där! Jag kommer även, att se bortamatchen i Luleå på måndag! Det är extra kul att matchen också verkar bli utsåld. Självklart kommer det att bli en tuff match och Northland är ett riktigt bra lag. I finalserien gäller det bäst av fem och jag skulle bli överraskad, om Udominate inte tar tre raka. Förhoppningsvis så får Udominate lyfta bucklan nästa onsdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.