Dags att glömma!

Idag känns det otroligt jobbigt, gårdagens förlust sitter fortfarande kvar. Det var en otroligt tung förlust för Udominate mot Northland, men nu är dags att glömma den och inrikta sig på nästa säsong.  Jag längtar redan till nästa säsong och en ny SM-final! Laget får fullt godkänt för sin säsong och det är bara att acceptera, att det tar tid att spela ihop ett lag.  

Skellefteå AIK:s förlust mot Växjö var inte överraskande, men det måste kännas tungt att tappa en 2-0 ledning. Växjö var det klart bättre laget och därmed värdiga SM-vinnare. Kritiken mot Växjö att man är ett lag med många utlänningar, köper jag inte. Det är så dagens elitidrott kommer att se ut framöver.  När det gäller hockeyn på elitnivå, så har den tappat charmen på grund av den stora omsättningen av spelare i lagen. Det är bara att läsa i hockeybloggar, så ser man också stora förändringar inför nästa säsong.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.