Kan man lita på socialdemokraterna, den här gången?

Idag har jag debatterat med Hans Lindberg (S) om byggandet av bron mellan Bölesholmarna och Lundåkern.  Enligt Hans, så kommer bron att byggas snarast! Jag kommer inta att tro på det före, jag själv går över bron.

Den här gången kommer socialdemokraterna också, få det oerhört svårt att skjuta upp bron i investeringsplanen. Men jag skulle inte heller ,bli överraskad om bron skjuts upp. Från min sida, så kommer jag att fortsätta, att jaga majoriteten tills bron blir byggd!

3 kommentarer

  1. "Dosan"

    Klart man kan lita på dem. De är visserligen inte helt pålitliga iom att de inte är helt röda utan mer rosa, men man kan alltid lita på dem mer än korrupta, giriga allianspartier som säljer ut välfärden och smörjer kråset med skattepengarna.

    Det är fakta. Fakta går inte att argumentera emot så det är ingen vits att försöka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.