Sverige ska inte vara en fristad för terrorister!

Att Sverige ska vara en fristad för terrorister, måste stoppas omgående. Nu kommer vi också, att skicka svenska trupper för att utbilda kurdiska och irakiska soldater i kriget mot IS. Med tanke på det, så blir det ännu mera viktigt, att det bli en omedelbar skärpning av lagstiftningen.

Bawar Ismail liberal frilansskribent har skrivit en jättebra debattartikel i gårdagens GP. I den skriver han att Svenska soldater riskerar att bli beskjutna av svenska IS-krigare och att det måste upp till debatt. Med tanke på det tycker han att regeringen och riksdagen, måste se över vår lagstiftning kring landsförräderi

Jag håller helt med och Sverige måste ta steget, att kriminalisera om man deltar i strider med terrorister. Det känns också helt fel att Svenska skattepengar, ska gå till att vårda IS-krigare med krigsskador, för att de sedan ska resa tillbaka och strida. Det kommer även att vara en stor risk, att svenska soldater blir beskjutna av dessa IS-krigare.

Här kommer länken till debattartikeln!

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2715783-atala-is-svenskar-for-landsforraderi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.