Blir det en bojkott mot Stefan Löfven???

Att Stefan Löfven inte står för vad han lovar, det är ingen nyhet. Alla svikna vallöften är ett bevis på det. Nu har han också gått emot sitt uttalande, att Svenska kollektivavtal ska gälla på svensk arbetsmarknad. Han har nämligen själv anlitat ett företag, som saknar kollektivavtal för att bygga om sitt hus. Jag förstår, att han inte vill kommentera det i TV.

Nu kommer det att bli intressant att se, om LO och Byggnadsförbundet, uppmanar sina medlemmar att bojkotta Stefan Löfven. Det är något som man brukar göra och jag ser verkligen fram emot rubrikerna, där det står att vår statsminister har blivit bojkottad.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.