Det finns inget samarbete!

Anders Ågren (M) skrev en bra blogg igår. om det finns någon som tror att S och MP samregerar i Umeå.

Precis som Anders skriver, så visar Socialdemokratermas budgetpresentation att det inte finns något samarbete. Man lägger fram en egen budget utan miljöpartiet. För mig är det en tydligt klargörande, att man inte har ett samarbete. Det kommer att bli intressant, att se miljöpartiets budgetförslag och se hur mycket det skiljer sig från socialdemokraternas. Precis som Anders skriver så borde rubriken vara : ”STYRET I UMEÅ MELLAN S OCH MP HAR SPRUCKIT”.

Här kommer länken till Anders blogg!

http://blogg.vk.se/agren/2015/05/21/allvarligt-finns-det-nan-som-tror-att-s-och-mp-samregerar-i-umea-kommun/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.