Tragiskt för fotbollen!

FIFA är fotbollens världsorganisation och har under flertal år haft ett rykte om korruption och mutor. Nu har också flera Fifa-ledare gripits och anklagas för olika former av penningtvätt och korruption. Det är på begäran av amerikanska åklagare, det har skett gripanden av schweizisk polis i Zürich

För mig är det ingen överraskning, det som sker nu. Tyvärr har det blivit, att många ledare inom världsfotbollen, sett en möjlighet att sko sig själva. Det som sker nu med alla gripanden är tragiskt, men det kan också vara ett stort lyft för fotbollen.

När det gäller FIFA:s president Sepp Blatter, så har han under många år, också omgetts av ett rykte att vara korrumperad. På fredag är det också omval i FIFA och det är bara hoppas, att man byter ut den osympatiska Blatter. Är det någon som verkar vara maktfullkomlig, så är det han.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.