Sälj Scharinska!

På måndag är det budgetfullmäktige och från Alliansens sida har vi ett gemensamt budgetförslag. Ett av våra förslag till uppdrag, är att försälja en del av de kommunala lokaler, som kommunen inte längre har någon verksamhet i, exempelvis Scharinska villan.

När det gäller den årliga kostnaden för kommunala fastigheter som det inte finns, någon egentlig verksamhet i, uppgår det idag till ca 20 mkr. Umeå kommun har också sedan länge, haft en policy, att lokaler som inte används eller kan utnyttjas på något sätt, ska säljas och det är bara att konstatera, att verksamheten på Scharinska inte drivs av kommunen. Sen finns det finns heller inget uppenbart behov, av lokalerna för kommunen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.