Ser fram emot hösten!

Det känns skönt att komma igång efter ledigheten! Nu är batterierna fulladdade och jag ser fram emot hösten och då främst Folkpartiets landsmöte. Det som känns mest oroväckande inom politiken, är att SD fortsätter att växa. En anledning kan vara decemberöverenskommelsen, som har gett SD mera utrymme, att visa att man är ett tydligt oppositionsparti. När det gäller Folkpartiet, så måste vi profilera oss mera som ett oppositionsparti och ett bra steg, var ett eget budgetförslag.

Folkpartiets landsmöte kommer att bli oerhört intressant och jag är glad att jag har fått förtroendet att vara ombud. Med tanke på vårt läge i opinionssiffrorna, så känns det som det viktigaste landsmötet, under min tid som politiker. En intressant motion på landsmötet handlar om decemberöverenskommelsen, där nio tunga fp-profiler vill att Folkpartiet ska dra sig ur decemberöverenskommelsen. Jag tror också, att det finns en stor chans att motionen går igenom. När landsmötet är avklarat, så är det dags att sluta leden och då måste all kraft, läggas på att få ut vår politik till väljarna. Trots opinionssiffrorna så är jag optimistisk och landsmötet i höst, blir den stora vändningen för partiet.

När det gäller Folkpartiet så har vi en bra politik och det finns, så oerhört många duktiga politiker i Folkpartiet, både ute i landet och lokalt. Men alla måste ta sitt ansvar, för att få ut vår politik till väljarna.

En kommentar

  1. Per

    Vad har ni för alternativ till December överenskommelsen? . Ska Alliansen/ Block politiken upphöra och samarbete mellan blocken bli möjlig? . Eller ska Alliansen slå sig samman med SD?. Eller vad har ni för plan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.