Inte överraskad över alla påhopp!

Jag fick många synpunkter på min blogg igår och mina åsikter om sverigedemokraterna. Jag blev inte överraskad över alla påhopp, det brukar bli så när man skriver om SD. Det många verkar glömma är, att Sverigedemokraterna, är ett parti som har sina rötter i främlingsfientlighet och rasism. Avslöjanden av deras politiker säger en hel del också. Inför valet 2010 granskade också Expo Sverigedemokraternas kandidater och fann att 45 av dem hade kopplingar till vit makt-miljön. Det tycker jag är ganska talande. Man kan även läsa på expo, om sverigedemokraternas historia och det tycker jag säger mycket om partiets rötter.

Sen tror jag även att det är viktigt att vi tar debatten om integration med SD, deras mål är att stoppa invandringen och därför överdriver de integrationens misslyckande, för att SDs största fiende, är en lyckad integration

Här kommer länken till expo!

http://expo.se/sverigedemokraterna/

5 kommentarer

  1. Bergis

    Men Peder. Jag trodde att politiker hade slutledningsförmåga och kunde tänka konstruktivt. Du länkar till en stiftsele som gett sig den på att utmåla Sverigedemokraterna som rasister. Expos svartmålning av SD har inte lyckats. Expo gick in på fel spår redan för 8 år sedan. Men journalisterna som jobbar på Expo kan inte backa nu. Man har utmålat SD som rasister trots att en enig forskarkår hävdar motsatsen. Trots att SD nu håller på att bli Sveriges största parti. Journalisterna på Expo inser nog innerst inne sitt misstag men nu är det försent. Det skulle ta hårt på den egna karriären om man tvingas inse att man hade fel. Hela Stiftelsen Expo skulle falla ihop som ett korthus och de anställda som har huslån, billån osv skulle inte klara av avbetalningarna. Då fortsätter dom att blunda och kalla SD för rasister i hopp om att allt löser sig. Vågar du Peder publicera min kommentar?

  2. TP

    Du tar dig Peter. Du har ändrat från gårdagens : man får heller aldrig glömma .. osv. till dagens : det många verkar glömma.. osv. Det är alltid roligt med förändringar. Det är också skoj att en borglig politiker hänvisar till extremvänster organisationen EXPO, som har starka band till Revolutionära fronten och AFA. På tal om att glömma, är jag säker att svenska folket aldrig kommer att glömma eller förlåta de politiker som bidrog och bidrager till dagens massinvandring.
    Intressant är ju också att då någon inte tycker som du, är dom Sverigedemokrater enligt dig. Om dina åsikter är förenliga med Folkpartiets så skulle alltså de 5893000 väljare som inte röstade på Folkpartiet enligt dig vara Sverigedemokrater. Anmärkningsvärt är ju också att en politiker i en demokrati kallar andra människors åsikter för påhopp, vad tror du då att de 6231573 väljare som röstade på SD skulle kalla texten i din blogg.

  3. Håkan

    Du och alla andra med självpåtaget tolkningsföreträde,och med en von oben attityd mot dom som har en annan åsikt,du drog ju själv upp den tragiska slakten i Västerås,du kunde ju ha sänt en tanke till dom närmast sörjande i Gummark,men inte i den här gången…

  4. Einar

    Att expo är vinklat och har en agenda i debatten är väl synligt, det gör att man inte kan ta något som skrivs där seriöst. Är det den länken du brivid instruerad att köra på när argumenten tryter?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.