Partiledarbyte!

Min åsikt om ett partiledarbyte, är ingen nyhet därför är jag glad att Folkpartiets länsförbund, har nominerat Birgitta Ohlsson som partiledare.  Nu är det inte lång tid till vårt landsmöte, men den här nomineringen öppnar upp för ett ev partiledarbyte.

Jag fortsätter att vidhålla, att jag tycker att Jan Björklund gjort ett fantastiskt jobb. Men hur bra föreställningen än är, när publiken sviker, när väljarna vänder ryggen till, då är det dags att se över repertoaren och rollsättningen.

Här kommer några länkar!

http://www.expressen.se/nyheter/bjorklund-utmanas-pa-partiledarposten/

http://www.vk.se/1507935/fp-i-vasterbotten-vill-ha-bort-bjorklund

En kommentar

  1. Bergis

    Väljarna sviker därför att ni ingått pakt med med vänstern genom DÖ. Men dom sviker er också därför att ni inte har kunnat ge oroliga väljare svar på hur alla som nu kommer till Sverige skall kunna få en bostad och arbete. Istället har Björklund ägnat sig åt att kasta paj på Jimmie Åkesson som har svar på alla de frågor väljarna ställer. Då går väljarna till SD. Enklare än så är det inte. Och väljarna bryr sig inte om SDs historia. Väljarna fäster sig till hur SD ser ut idag och framtiden. Hur välfärden ska klaras. Så det kommer inte hjälpa Fp att byta partiledare om ni inte samtidigt radikalt ändrar er flytning och integrationspolitik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.