Nätmobben!

I många sociala medier piskas stämningen upp efter det tragiska dådet i Västerås.  På sajter som avpixlat och fria tider utpekas asylsökande som parasiter. Efter det tragiska dådet, utsätts också, ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Värnamo, för ett brandattentat. Det kunde gått riktigt illa, men lyckligtvis lyckas några förbipasserande släcka elden. Det är fruktansvärt, att utsätta barn som flyr från krig, inbördeskrig eller annat elände, för detta.

Tyvärr finns det många som blir hjärntvättade, av dessa rykten i avpixlat och fria tider. Sajter som också har kopplingar till SD. Sen undrar många konstigt nog, vad jag har emot SD.

Här kommer en bra artikel om Nätmobben!

http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2015/08/natmobben-vet-inget/

 

2 kommentarer

  1. TP

    Du är bra på att hänvisa till olika artiklar som skrivs i vissa medier, som den tex. nu senast av den omstridde Thomas Mattsson. Igår var det polikerstyrda BRÅ dom du hänvisade till, och där du på något konstigt sätt lyckades utläsa att brottsligheten minskar. I förrgår var det vänsterextrema Expo som du anser vara sanningen själv. Det skulle vara kul om du för en gångs skull kom med några egna förslag hur problemen vi har i Sverige ska lösas. Men det kanske är så illa ställt i Folkpartiet att ni inte tycker att det finns några andra problem i landet än att SD är på väg att bli Sveriges största parti. Till sist skulle man vilja veta vad min kommentar hamnar under för benämning, nätmobbning eller påhopp. Eller tycker du kanske att det är både och.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.