Självklart är sakpolitiken viktigast!

Jag läste en ledare i Expressen, där rubriken var ”Strunta i SD och snacka sakpolitik” Jag håller med att det är sakpolitiken som är det viktigaste, men att strunta i SD:s historia kommer jag aldrig att göra. Sen håller jag med att det är ett stort misslyckande för de svenska partierna, när var fjärde svensk väljer ett parti, vars företrädare har burit hakkors i närtid.

Det Sverige behöver nu är en stark regering och det har vi verkligen inte i dagsläget. Det är decemberöverenskommelsen ett bevis på och den tycker jag att Folkpartiet ska lämna.

Sen kan man också läsa på aftonbladets ledarsida, att Löfven behöver en ny regering. När inte ens Aftonbladets ledarsida tror på regeringen, då är det allvarligt. Att bilda regering med miljöpartiet, var nog socialdemokraternas största misstag.

Här kommer länken till aftonbladet!

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article21285386.ab

2 kommentarer

  1. Bergis

    Norrköpingspolitikern Pernilla Almtoft, 37, lämnar Folkpartiet liberalerna och blir nu aktiv medlem i – Sverigedemokraterna. Här berättar hon varför.

    ”– Jag blir i första hand inte medlem i SD för deras invandringspolitik. Där ligger inte mitt stora intresse. Men jag tycker att det är urlöjligt när de andra partierna kallar SD rasistiskt. Det argumentet håller inte längre. Man måste kunna prata om invandringspolitik utan att få den stämpeln, säger Pernilla Almtoft till Folkbladet.”

    http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/fp-politiker-hoppar-av-blir-sverigedemokrat-8482321.aspx

  2. Sverigedemokrat

    Du har inte insett än att den där nazistretoriken inte fungerar?
    Vi blir inte skrämda från att rösta på SD, hur mycket du än skränar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.