Refugees Welcome!

Igår närvarade jag på manifestationen ”Refugees welcome” och det var otroligt kul att det var så stor uppslutning i Döbelns park. Det var också otroligt många bra talare. Ola Nordebo VK:s politiske chefredaktör sa bland annat i sitt tal att nu måste man omsätta engagemanget i praktisk politik och se till att valresultaten inte blir så att främlingsfientliga partier får makt. Jag håller helt med Ola! Tyvärr är sanningen, att det blåser främlingsfientliga vindar i Sverige

Nu är det bara hoppas att engagemanget fortsätter att bestå och med tanke på den humanitära katastrof som sker, så måste alla hjälpa till och ta sitt ansvar.

IMG_4753

3 kommentarer

  1. Dage Åberg

    Jag vet inte, då jag inte var där, men nog hade det väl varit på sin plats om någon kommenterat Umeås genanta bottenplacering på listorna över kommunernas asylmottagande.
    Det duktiga Umeå som så ofta slår sig för bröstet och protesterar mot förhållanden så långt borta som möjligt från det egna drivhuset.

    Dage Åberg, fd. umebo men sedan många år i Nacka

  2. Nils

    Fantastiskt att ni politiker fortsätter stoppa huvudet i sanden. 70% av väljarna vill ha minskad invandring men ni fortsätter sätta Sverige som det land som skall ta emot flest flyktingar per innevånare. Skulle vara kul om du själv skulle få bo vid ett asylboende…..tror dina åsikter skulle ändras ganska fort då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.