Dags att dumpa miljöpartiet!

Jag har förståelse att Stefan Löfven (S) har bildat regeringen med miljöpartiet, eftersom partiet gång på gång blir överkörda av Socialdemokraterna Det har till och med gått så långt att man kör över sina egna kongressbeslut, för att vara kvar i regeringsställning. Sen är det precis som Lena Melin skriver i Aftonbladet att miljöpartiet kommer att gå till historien, som partiet som sålde sin själ för att ta plats i regeringen.

Om man ser till den senaste partiledardebatten, så söktes det stöd över blockgränserna och det tycker jag är rätt väg att gå. Men vill Löfven ha ett samarbete över blockgränserna, så måste han nog dumpa miljöpartiet i framtiden och det tror jag också kommer att ske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.