Missnöjet ökar kraftigt!

Jag är inte överraskad, över att missnöjet med regeringen ökar kraftigt. Enligt Ipsos mätning, så har andelen som tycker att regeringen gör ett dåligt jobb ökat från 27 till 41 procent sedan i april.

En stor bidragande orsak kan vara den sista tidens turbulens i politiken med decemberöverenskommelsen och flyktingkrisen. Men jag tror en stor orsak till missnöjet med regeringen är deras samarbete med miljöpartiet, som gång på gång visat att man inte klarar av att vara i regeringsställning. Det har inte varit lätt för Stefan Löfven, men vill han få ett samarbete över blockgränserna, så måste han dumpa miljöpartiet och det kommer nog också att ske

 

 

 

 

3 kommentarer

 1. Mange

  Håller med fullständigt, att dumpa mp skulle vara det bästa som finns för hela politiken, det är ett gäng som inte ska sitta i en regering.. dom saknar allt som heter kompetens !!

 2. Truth4U

  Du nämner inte, att förtroendet för allianspartierna inte heller växer. Och först nu börjar allvaret för sjuklövern. Jag är inte SD-are utan bara en ”insider” i flyktingfrågor, så jag visste nedan fakta, men idag kom

  ÄNTLIGEN SVERIGES FÖRSTA ÄRLIGA FLYKTINGDISKUSSION !
  där två av tre deltagare (inga partipolitiker med) dessutom blir eniga om
  VILKA TVÅ ALTERNATIV
  Sverige har att välja mellan inför framtiden . Titta på

  http://www.efn.se/nyhetsrummet/nyhetsrummet-flyktingdebatt/

  Äntligen har de två alternativen klarlags helt öppet i en svensk diskussion, och på tino.us (liksom många andra seriösa internetsajter) finns mera forskningsfakta, över vad dessa två deltagare åberopar, och som svenska massmedia länge medvetet dolt för folket, troligen ”för att de anses gynna SD”. Sedan kommer följdfrågan: Massmedia lär kanske fortsätta tiga, men allt fler debatter, baserade på forskningsfakta, lär nu spridas via Internet. Sanningen rinner gradvis ut ur flaskan även i Sverige. När dessa fakta väl sjunkit in hos svenska folket, vad händer då med förtroendet för er politiker?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.