Terrorresor måste stoppas omgående!

Sverige måste omgående ta steget att kriminalisera om man deltar i strider med IS. Just nu är Sverige en fristad för terrorister och det måste stoppas. Nu är det ett lagförslag på gång, men jag förstår inte varför det har tagit så lång tid. I dagsläget är det så att Svenska skattepengar kan gå till att vårda terrorister med krigsskador, för att de sedan ska åka resa tillbaka och strida med IS. Skulle vi få en lagstiftning mot terrorresor, så skulle den tyvärr gälla tidigast sommaren 2016.

Sen är det en självklarhet för mig, att Sverige ska bidra med hjälp till Frankrike i kampen mot terrorister.

4 kommentarer

 1. Leif

  Ja varför, ni har suttit i ledande ställning i 8 år. Inget har hänt. Försök inte glida undan ansvar nu. Händer det något nu har även folkpartiet blod på sina händer.

 2. Petter

  Hur vi ska bidra Frankrike i kampen? Vänta ska du se så är det nog snarare vi som kommer att behöva Hjälp .
  Våra gränser har varit som svängdörrar de senaste åren ,tror att gemene man känt större oro till detta än de ”humanitära” politikerna.
  Har antagligen varit många IS anhängare som smitit in i landet den senaste tiden och väntar på order.

 3. Britt

  Den lagen måste komma NU. Det är ett mycket allvarligt läge. Det ska inte ges möjlighet att få återvända om dom ens ska få komma till Sverige igen.

 4. Herman

  Exakt det SD har sagt hela tiden händer nu, om vi lyssnat lite på deras förslag hade vi haft ett annat läge i det här landet i dag.
  Frågan som gäller terrorhot och invandring har dom helt rätt i sedan finns det frågor där dom är helt ute och cyklar men är man det minsta efterklok borde förra samt sittande regering ta sig för pannan och säga vad har vi gjort facit är att nu sitter folk hemma i stugorna och känner sig otrygga och övergivna av sina politiker.
  Istället för att skydda sina medborgare är vi indragna i en kris vad gäller omhändertagande av flyktingar som beror på att nämna ordet hur många har betraktats som främlingsfientlighet.
  Istället kommer vi att vända dessa flyktingar mot oss för att vi inte mäktar ta emot dom på ett värdigt sätt.
  Men Morgan Johansson fortsätter samma retorik så man undrar vilken diagnos han har.
  Terrorister följer tyvärr med dessa flyktingströmmar på grund av att kontroll av vilka som kommer hit är lika med noll och det rår självklart inte flyktingar med skyddsbehov för utan det är våra politiker
  som visar upp en otrolig dålig kompetens att bedöma läget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.