Sista resan som Folkpartist?

Med tanke på att Folkpartiet troligtvis kommer att byta namn till liberalerna, så är det också troligtvis min sista resa som Folkpartiets gruppledare. Imorgon avgörs namnbytet och jag är helt säker på att det blir ett namnbyte. Om så fallet blir, så byter partiet omgående namn till Liberalerna. I så fall blir min titel Liberalernas gruppledare i Umeå i fortsättningen.  Det kommer att kännas lite konstigt i början, men man kommer nog att vänja sig.

Det som har hänt på landsmötet idag, var att Jan Björklund blev omvald som partiledare. Det var ingen större överraskning med tanke på att det inte fanns några andra kandidater. Nu är det upp till bevis för Jan Björklund.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.